Søkort med vores ruter PÅ Middelhavet OG HJEMOVER

2015

Vores sejladser i 2015: Fra vinterhavnen ScarlinoToscana-kysten til Elba, Korsikas østkyst, Strædet imellem Korsika og Sardinien og fra Sardiniens østkyst til Sicilien. Igennem Messina strædet, langs Syditaliens kyst til Corfu og de øvrige Ioniske græske øer i 3 måneder samt vestlige Peloponnes. Vinterhavn 2015-16 i Messolonghi i Patrasbugten.

2016

2016-ruten startede i april fra Messolonghi og ind i Patrasbugten til Korinth og Korinthkanalen. Via de Athen-nære øer (Aegina, Poros, Hydra m.fl.) nordpå inden om den lange ø Evia til Skopelos og Khalkidhiki i Makedonien – heriblandt munkerepublikken Mount Athos. Canakkale i Tyrkiet (tæt på Troja) til Istanbul. Retur via Ægæerhavet (bl.a.Limnos, Skyros, Loutra) og syd om Peloponnes via Det Ioniske Havs mange skønne øer til Crotone og på land sidst i oktober i Syditalien for vinteren 2016-17.

2017

Sjusefines rute fra maj til august 2017 (den røde streg) startede fra vinterhavnen i Crotone, hvor vi blev søsat 29. april fra Porto Vecchio Services landplads. Dernæst en af Calabriens få marinaer uden for meget tilsanding “Roccella Ionica” og så til Siracusa på Sicilien. Marina di Ragusa på Sicilien lider også af tilsanding, men vi bliver guided ind og ud af marinafolkene i gummibåd. Valletta på Malta i 9 dage + naboøen Gozo. Sicilien igen: Licata, Sciacca, Marina del Vallo, Isola Favignana og Trapani. Sardinien: Villa Sirius, Marina Capitani, Cagliari (Marina St. Elmo). Malfantano Bay, Isola Antioco, Isola San Pietro (Carloforte), Oristano Bay (Capo S. Marco), Marina Nautica Pinna, Capo Caccia, Alghero, Asinara (ankerbugt syd for øen), og endelig gensyn med Castelsardo på Sardiniens nordkyst.
Sjusefines sejladser juni/juli sæsonen 2017 fortsatte fra Sardinien til Korsika: Porto Veccio, Bonifacio og Ajaccio. Til slut det 255 sømil lange stræk fra Ajaccio til Cap d’Agde i Sydfrankrig, som er vores vinterkvarter 2017-18.

2018

I foråret 2018 fik vi båden på land på et fint lille familiedrevet værft på floden Herault efter en lang vinter i vandet. 3 dages intensivt arbejde og vi var klar til at fortsætte langs Spaniens kyst til Barcelona og siden Menorca og Mallorca. Derfra via Ibiza (kun ankerbugt) til Cartagena og en lille fiskerby før Malaga og Costa Del Sols betonmareridt. Ud af Middelhavet til Cadiz og 2 andre korte overnatningsstop før Lissabon, hvor vi kom på land for vinteren på Tagus Yacht Center ved Seixal.

2019

2019 startede med søsætning så sent som 12. juni fra værftet nær Seixal uden for Lissabon. Via marinaen i Cascais til Figuera da Foz og Porto. Derefter spanske Baiona og Muros og fra Muros direkte ud i Bicayabugten til Brest i Frankrig. Fra Brest direkte til Dieppe i Normandiet, Oostende i Belgien og en enkelt nat i en ny marina i Holland før vi sejlede ind i kanalerne i Holland til Amsterdam og sluttede sørejsen i Medemblik hos Contest værftet (Medemblik Yacht Service). Ca. 1.300 sømil alt i alt.