Ankomst til Grækenland fra Italien

Vi krydser den sydlige del af Adriaterhavet fra Santa Maria di Leuca i Italien østpå til den første ø i Det Ioniske Hav “Othoni” nord for Korfu på 8 timer. En super tur for sejl – der er ofte enten nordlige eller sydlige vinde på dén tur og derved halvvind. Næste ø (også nord for Korfu) hedder Erikoussa og er meget charmerende. Der er kun plads til 1 – 2 både ved molen, så man ligger for anker.

Det er bare med ikke at ligge for tæt på molen, da den dagligt besejles af en MEGET agressiv færgeskipper, som tuder højt i hornet konstant i flere minutter før ankomst, vender færgen i høj fart og dropper ankeret tæt på bugtens mange sejlbåde, alt imens han bakker ind til molen.

Vi ankrer bogstaveligt talt op for enden af hovedgaden på øen Erikoussa

 

Fin udsigt over ankerbugten ved Erikoussa

 

Færgen til Erikoussa fra Korfu vender rundt og smider anker meget tæt på ankerbugten – så hold afstand!

 

En kig vi ikke kunne blive trætte af…

 

Poseidon med sin trefork er havets gud i klassisk græsk mytologi. Hans brødre Zeus og Hades fik henholdsvis himmelen og underverdenen. Vi holder os til Poseidon! Han står på havnemolen i Erikoussa og mange andre steder…
SJUSEFINE som en græker skriver det…
admin Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *