Nordkaperen byder velkommen ombord på Korfu

Vi ankommer til den fine lille bynære N.A.O.K. Marina i Korfu by og inde på kajen står Emilie Steen – kendt som mangeårig trofast gast og filmproducer på Nordkaperen – og tager imod vores fortøjring. Straks bliver vi indbudt til at komme ombord til en rundvisning i det 110 år gamle stålskib på 58 fod. Troels Kløvedal har jo i den grad bidraget til at gøre netop dette skib til et stykke nulevende danmarkshistorie med alle sine skønne beretninger fra hele den blå del af kloden i bogform (hvem husker ikke hans debut “Kærligheden, Kildevandet og Det Blå Ocean” fra 1978!) og sidenhen vidende fortæller i adskillige TV-serier.

Troels er lige rejst hjem efter deres netop overståede sejlads fra Istanbul og igennem det græske øhav for at lave optagelser til den sidste TV-serie med Nordkaperen i Odysseus Kølvand.

Emilie fortæller

 

Marianne i skippers lukaf

 

Nordkaperens pantry

 

Nordkaperen sejler videre fra Korfu

 

God tur videre ud i verden!
admin Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *