Broen åbner én gang i døgnet imellem 22 og 04!

Evia er Grækenlands næststørste ø efter Kreta med en længde på over 200 km. Den ligger langs landets østkyst og på det smalleste sted er der kun 40 meter (!) over til fastlandet. Der er en højbro men også en gammel lavbro inde i selve hovedbyen Chalkis. Vi sejler ind og melder vores ankomst på havnekontoret og hos Port Police. Så skal vi have VHF kanal 12 åben fra kl. 22…

Kl. 00:30 modtager vi opkald fra Port Police, at NU har de besluttet at åbne broen. Først bliver er større Coaster sendt igennem, så 3 fiskefartøjer og så Sjusefine og 3 andre lystbåde. Det fungerer fint, men vi er da lidt trætte bagefter, hvor vi kan ligge langskibs ved byens kaj nord for broen.

Herlig oversættelse på skilt ved bystranden
Herlig oversættelse på skilt ved bystranden
Men skidt, sklitet virker ikke alligevel... Desværre et almindeligt syn overalt
Men skidt, sklitet virker ikke alligevel… Desværre et almindeligt syn overalt
Vi runder nordspidsen af Evia på en smuk sejlads
Vi runder nordspidsen af Evia på en smuk sejlads
admin Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *