Enestående, uforglemmelig tyrkisk gæstfrihed

Vi har i mange år været glade medlemmer af den svenske sejlklub KRYSSARKLUBBENs Middelhavskreds. Deres repræsentant i Tyrkiet har kontaktet en ven i vores ankomsthavn Canakkale. Vennen er dog ikke i byen, men kontakter så en tredie ven…: Cemal.

Vi får et tyrkisk telefonopkald og mødes kort efter med Cemal, som inviterer os på en fantastisk fiskerestaurant samme aften. Han vil blot være sikker på, at vi føler os godt tilpas i Tyrkiet. Med til den hyggelige middag er også Elvan, som viser sig at have været dansk gift og taler flydende dansk. Sikken en velkomst. På titelbilledet er det Cemal og Elvan sammen med Marianne.

Dagen efter tager Elvan os med for at vise os hans store projekt med at bygge en klassisk motorbåd; “a gentleman boat”. Han designer selv alle bådens linier. Den skal snart males marineblå og søsættes…

Marianne studerer bådens detaljer sammen med Elvan
Marianne studerer bådens detaljer sammen med Elvan

 

Flotte linier!
Flotte linier!

 

Elvans søde tyrkiske hustru leder bl.a. et galleri i byen. Mange fine kunstværker.
Elvans søde tyrkiske hustru leder bl.a. et galleri i byen. Mange fine kunstværker.

 

Man kan næsten høre den smukke lidt klagende sang...
Man kan næsten høre den smukke lidt klagende sang…
admin Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *