Havmåge på rede byder velkommen ombord til 2018-sæsonen…

Vi flyver til Montpellier den 14. april 2018 og takket være togstrejke i hele Frankrig, hvor busserne også strejker i sympati, bliver det en taxiløsning, hvor vi heldigvis en del af vejen kan splitte regningen med en tysk kvinde.

Efter mange måneder uden opsyn er vi jo spændte på, om alt er vel ombord på Sjusefine. De store havmåger har simpelthen passet godt på skibet og holder nu så meget af det, at de har bygget rede og lagt æg på fordækket…

Fine mågeæg på fordækket. Dagen efter var der 3 æg i reden!

Med en plade lykkedes det at samle rede med æg ind på flydebroen, hvor der ikke kommer så mange forbi. Ved et vistnok ornitologisk mirakel accepterede mågeparret flytningen og gav sig straks til at ruge videre på reden – nu inde på molen…

Nu på ny adresse

 

Mågeparret skiftedes til at ruge på de kostelige æg. Vi fandt dog aldrig ud af, om det lykkedes at få unger ud af det.
admin Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *