Æggende besøg i Salvador Dalís sommerbolig

Vi ankrede op i bugten ud for den smukke hvide by Cadaques. Vores debut i Spanien efter ca. 20 sømils sejlads fra den franske by Port-Vendres. Pludselig forstod vi ikke et kvidder af sproget, nu vi trods alt havde vænnet os til det franske. Charmen ved at rejse i Europa!

Der er en fin 3 km vandretur til nabobugten Port Lligat, hvor Salvador fra 1930 – 1982 havde sin primære bolig og galleri. Han levede selv fra 1904 til 1989 og var en betydelig Surrealistisk maler og skulptør her fra Katalonien (endnu en del af Spanien…). En fantasifuld ener i kunstens verden. Det vidner hans bolig, der nu er et velbesøgt museum, sandelig om.

Salvador Dalí, som vi kendte ham
Et par glade eventyrere på vej tilbage til båden i nabobugten efter et fint besøg hos Dalí

admin Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *