Til Barcelona i egen båd – det er da noget særligt, synes vi

Så selvom det øsregnede, da vi anløb Marinaen Puerto Olympico den 1. maj om aftenen, så er det en eksklusiv fornemmelse af ankomme til denne skønne by i egen båd. Marinaen blev bygget op til De Olympiske Lege i 1992 lige syd for Barcelonas centrum med en kort og skøn cykel- eller gå promenade langs Middelhavet. Havneprisen her i mellemsæsonen er 72 Euro pr. nat. Helt OK.

Svævebanen op til Parc de Mirador

Barcelona skal ikke fylde så meget i vores beretning, da mange jo i forvejen lige flyver hertil på ingen tid og kender byens mange herligheder. Men det bedste for os, var da at Sofie landede sent den 2. maj og påmønstrede Sjusefine for at sejle med ud til De Baleariske Øer. Men lidt fotos skal I da ikke snydes for!

Tapas selvfølgelig!

 

Et af de mange fine stræder

 

Vores bådplads i 4 dage

 

Farvel til Barcelona for denne gang.

Vi sejler kl 12 fra Barcelona og tager natten til hjælp på den ca. 110 sømil lange sejltur til Menorca. Det tager 17 1/2 time med ankomst i Ciutadella kl. 05:30 om morgenen den 6. maj. Vi ser masser af klumpfisk i starten og i skumringen og om natten i lanternes skær får vi besøg af store delfinflokke. SKØNT!  Så der var grønne delfiner til styrbord og røde delfiner til bagbord!!

En træt svale flyver ned i salonen for at hvile sig lidt. Jo, mange sjove oplevelser til søs…

Et par klip fra vores delfinfilm

 

 

admin Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *