Med natkonvoj igennem Amsterdams centrum

Istedet for sydfra at vælge en ret lang omvej vest om Amsterdam igennem forstaden Haarlem kan man ved en venteplads “Wachtplaats” ved Nieuwe Meersluis og Schinkelbrugge afvente broåbninger imellem 23 og midnat. Vi var denne aften den 10. juli forsamlet 6 sejlbåde og de første 2 broer med jernbane og motorveje åbnede ved midnatstid. De næste 2 timer åbnede i alt 14 broer sig synkront for vores lille konvoj igennem Amsterdams kanalgader.

En flot og helt gratis service og selvfølgelig en sjov oplevelse! Kl. 02:30 kunne vi fortøjre for natten i Amsterdam Marina. Herfra sejler gratis passagerfærger ind til selve Amsterdam. Byen skal vi ikke trætte jer med… Den er altid et besøg værd – men også ret stressende og overfyldt.

Hele tiden nye maleriske hjørner af byen
Med Sofie og Claus på Heineken bryggeribesøg. Nærmest et tivoliagtigt, hysterisk, amerikaniseret setup med en af verdens kedeligste pilsnere som baggrund…
De gamle klassiske kobberkar hos Heineken
Amsterdams klassiske byhuse er bare skønne
admin Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *