Så kom vi endelig afsted

Der gik 10 dage i marinaen i Toscana før vi kom ud af starthullet…  Men tænk også lige på, at vi skulle indrette et helt nyt hjem for de næste par år. Diverse italienske reparatører skulle ombord og en pakke med solceller fra Sverige skulle lige ankomme.

Men den 10. april kom vi afsted og sejlede 3 timer over til Elbas skønne havn Porto Azzurro. Ind i den næsten tomme havn, hvor den flinke fyr, som tog imod på molen, straks lovede rabat. “Kun” 45 Euro for en nat mod listeprisen på 65 Euro (vinterpriser).

Dagen efter oppe på 3. sal på Palazzo Communale (rådhuset) fik piben en helt anden lyd. Den flinke embedsmand bag skrivebordets 1/2 meter høje bunker med sagsmapper fulgte naturligvis tariffen. Der fulgte nogle lange telefonsamtaler med embedsmandens chef uden det store held. Derefter ned på havnen igen. Havnefyren synes ikke han havde noget problem – jeg skulle bare have løjet båden lidt mindre på papiret (under 12 meter)!

Til sidst gik havnefyrens chef med op på 3. sal hos tarif-manden. En længere dialog på hurtigt og højt italiensk medførte, at jeg fik min vilje og natten i havnen til den lovede takst på 45 Euro. Det viste sig, at det er et privat firma, som passer havnen for kommunen…

Hos NCC kaldte vi det Future Office. Der passer!
Hos NCC kaldte vi det Future Office. Der passer!

Men her er nu rigtig skønt alligevel!

admin Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *